четвртак, 2. мај 2013.

Secret bloom

Tri stvari se najteže daju sakriti: sunce, mjesec i božanstvena mirisna nota. Posebno tokom proljeća. Nikada duže očekivano sunce, magičniji mjesec, niti senzualniji miris... Pravi proljećni melem za čula. Sa velikim zadovoljstvom, šašavom ljubavlju i slatkim leptirićima u stomaku predstavljam Njegovo Veličanstvo Zen Secret Bloom!


Kao nepopravljivom obožavaocu Zen porodice, srce je počelo da preskače kada sam ugledala poklon od Njega - nova LE verzija mog voljenog parfema. Nisam imala priliku ranije mirisati Secret bloom, i iskreno moja očekivanja su bila potpuno drugačija.


Originalna verzija ovog parfema miriše oštro, pobjednički, asocira na New York City, na brzinu i zvuk potpetica koje beskompromisno osvajaju svijet. Ništa manje od toga. Zen Secret Bloom... E, to je već druga priča. Nikako skromnija. Samo senzualnija. Sajt pun miris opisao je ovaj eliksir sreće kao intenzivan i rafiniran parfem koji obavija poput skupocjenog svilenog kimona. Slažem se u potpunosti. Čak i dizajn bočice podsjeća na najljepši vez na skupoj svili.



Kako se ne bih lomatala po bespućima pokušavajući što približnije prikazati njegovu notu, posegnuću za savršenim opisom stručnjaka:
Kompozicija je chypre – cvjetna mješavina. Zlatno cvijeće utjelovljuju jasmine absolute i svježa nota frezije, iskričave i ženstvene arome. Pačuli, tamjan i crna vanilija su tu da bi pružile senzualnost i produžile misterioznu auru.




Zaista poseban parfem. Senzualan i mističan. Ne može proći nezapaženo. Neobični kontrasti toplih mističnih nota i svježine mu daje posebnost i šarm. Dizajn ovog blaga nastalog u Shiseido radionici potpisuje Michael Almairac.



Moja parfemska ljubav. Savršen za sve. Za uspijeh, za sreću, za Ljubav! Pleše, osvaja i zadržava... Bez sumnje. 



Srećan i senzualan maj!
Neka odiše najljepšim mirisnim  notama!










Нема коментара:

Постави коментар