понедељак, 21. април 2014.

Zašto ne bismo ovih dana...mirisali na kolače!


Iako je kalendarski proljeće stiglo, i bilo je divnih sunčanih dana, nekako nam se prikrao novembar u aprilu. Nije šala, zaista je hladno, no omiljene gumene čizme i oversized džemper učiniće ove kišne dane ušuškanim i posebnim Ukoliko ih želite još više začiniti, predlažem mirise slatkiša. Čokolada, vanila, cimet... asocijacija na omiljene zimske poslastice su moj kozmetički izbor ovih dana. 



Ukoliko ste u sličnom raspoloženju, predlažem sljedeće mirisne podizače:
  • Balea piling jabuka i cimet - piling za tijelo koji mi svako tuširanje pretvara u mali spa ritual. Cijelo kupatilo miriše na najljepšu lijenu pitu. Miris se fino zadržava na koži, i piling sam po sebi meni lično veoma godi (imam neosjetljivu ali jako suvu kožu). Cijena je povoljna, pa ne možete mnogo izgubiti ukoliko vam se ne bude dopao (što prosto ne mogu da zamislim da je moguće!!).
  • Balea body butter od čokolade - miris čistog kakaa! Ali kakao 100%! Fina, masna krema pogodna za suvu kožu izmučenu hladnoćom i debelom garderobom. Miriše na pravu pravcatu šolju toplog napitka, ako već nisam rekla :)!
  • L`oreal maska za kosu sa mirisom meda... pa, iako sam apsolutno luda za mirisima vanilije i cimeta, te zaista srećna kada mirišem na čokoladu (pa i na kokos :)), miris meda za mene ne predstavlja zadovoljstvo - ali uopšte! Jednom sam dobila mlijeko za tijelo ovog mirisa, nanijela ga na kožu poslije tuširanja i legla da spavam, te pošto nisam mogla zaspati satima od tog neprijatnog mirisa, ustala sam, istuširala se i promijenila pidžamu i posteljinu... I dalje sam ga osjećala u tragovima, i zaspala tek pred zoru. Kako bilo, ovaj proizvod me ne baca u nesvijet kada je miris u pitanju, ali nije ni neprijatan. Na listi preporuka se nalazi jer je činjenica da miriše na kolače, a proizvod sam po sebi je zaista dobar i učinkovit u njezi oštećene kose!


  • L`ocittane sapun cimet-narandža - divan sapun sa karite maslacem koji ne isušuje kožu, nego se prema njoj baš nježno ophpodi, a miriše savršeno! Kada koristim ovaj sapun imam osjećaj da odajem posebno poštovanje mojoj koži :)!
  • Dove purely pampering shea butter and warm vanilla krema za ruke je divna, diivna kremica koja fino njeguje, brzo upija i miriše "ćap-ćap", kako moja sestra kaže :)! Veoma mi se dopada dizajn njihove ambalaže, ima 75 ml te mislim da je savršena za nošenje u torbi!
  • Za kraj, kap parfema! Yves Rocher Organic Vanilla toaletna voda je namijenjena baš strastvenim ljubiteljima vanile (u koje spadam i ja :)), ostalima bi mogla biti malo "too much". Ovo je čista vanila i ništa više. I moj sveti gral za svakodnevan zimski miris. Sa prvim znacima proljeća ova toaletna voda ide na pauzu do sljedeće zime. Kako su ovi dani prohladni, još uspijem prošetati koju kap vanile na vratu, za koju btw uvijek dobijam komplimente!




Toliko od mene za ovaj put. Želim vam divno, mirisno veče <3!

p.s. moram da vam priznam da nisam uspjela u izazovu 100happydays, upisala sam se u onih 71% :(. Paradoks je u tome što sam pala u danima kada sam bila najsrećnija, no nisam imala net na vikend-putovanju. Zaista mi je žao, počela bih ja iznova, ali ne znam da li se pika ;)... Šta vi mislite?


3 коментара:

  1. Анониман1. јун 2014. 05:47

    Pozdrav, divna recenzija! :) Ubedila si me da probam Yves Rocher Organic Vanilla toaletnu vodu, zanima me gde si je uzela i ako cena nije tajna? ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala :)! Ovu taoletnu vodu možeš kupiti u bilo kojoj Yves Rocher prodavnici, dio je redovne ponude. Ja sam kupila u Beogradu i 100ml platila nešto više od 10e koliko se sjećam. Takođe postoji i manje pakovanje, ukoliko želiš da testiraš za početak :)!

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post! Balea kreme za telo obozavam, uvek se odusevim kad im stigne nov miris! :D

    ОдговориИзбриши